2016. január 19., kedd

Ezért tűnt el a berlini lány! Három bevándorló tartotta fogva és erőszakolta őt


30 órán át erőszakolta három bevándorló a 13 éves német/orosz lányt Berlinben.

A lányt január 11.-én rabolták el miközben az iskola felé ment. 30 órán át tartották fogva és többször megerőszakolták.


Az esetről természetesen nem a Merkel által irányított német média számolt be hanem az orosz.

A rendőrség másnap délelőtt adta ki a képen látható körözési plakátot, nem sokkal ezután a lányt szabadon engedték. Az erőszakról a lány nagynénje tudósította az orosz médiát. Elmondása szerint a 13 éves lány sokkos állapotban elmondta, hogy el rablói megkötözték, bekötötték a szemét, hogy ne lássa őket és a helyszínt ahová vitték, annyit azért el tudott mondani, hogy arab nyelven beszélő férfiak egy matracra dobták és azonnal megerőszakolták aztán a fogva tartása alatt még többször megerőszakolták és közben verték őt.

A család legnagyobb megdöbbenésére a berlini rendőrség a lány kihallgatása után nem indított nyomozást mert szerintük semmi sem bizonyítja, hogy megtörtént az erőszak. A rendőrök a három órás kihallgatáson nem vették komolyan a 13 éves lányt kigúnyolták és kinevették- mondta el a nagynéni. 


2 megjegyzés:

  1. Az áldozatokat ``Kinevetik, kigunyolják, nem veszik komolyan`` A bevándorlókat futni hagyják, nem merik alkalmazni velük szemben a törvényeket. Hát akkor nem is tudom mit kellene csinálni azèrt hogy az ez európai emberek biztonságban legyenek.Az utolsó mondat olvasásánál az a bosszus érzésem volt, hogy ha másként nem megy,akkor ide megtorlás kell. Ha ilyen cikket olvasok, mindig eszembe jut az ``Ember gyermeke`` 2011-s film. Tán a közeli jövőt mutatja?

    VálaszTörlés
  2. Az éhezők viadala mire akar rá világítani. Azt nem hiszem, hogy semmit nem lehet tenni. Közel az idő mikor össze kell hogy piszkoljuk a kezünk.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...