2016. január 22., péntek

Menekülnek a belgák Belgiumból! Egy muszlimok által elrabolt lány anyjának kétségbeesett felhívása


Belgium: Egy 14 éves lány esett áldozatául a bevándorlóknak. Elrabolták és gyermekprostitúcióra kényszerítették.

Kedves Mindenki!

Az én 14 éves lányomat Lotte-t ifjúsági börtönben tartjuk, mint áldozat. Kérem segítsen nekem és a kishúgának, hogy elvihessem őket egy biztonságos országba.
Sokáig egy tökéletes, boldog család voltunk. A főiskola elvégzése után Antwerpenben mentem férjhez és itt éltünk két lányunkkal. A város az utóbbi időben nagyon veszélyes lett a nők és a lányok számára a sok bevándorló miatt. A legújabb fejlemények, a tömeges bevándorlás pedig csak ront a helyzeten. Nem szeretnék minden embert rossznak nevezni, akik ezekből az országokból jött vagy indítani egy vallási vitát, de így gondolom.

A lányomat elcsábította kilenc hónappal ezelőtt egy úgynevezett “Loverboy” (Egy holland kifejezés, azokra a nagykorú férfiakra, akik kihasználják a fiatal lányokat, halmoznak el bókokkal és eljátszák, hogy mennyire szerelmesek beléjük és amikor a lány már teljesen beleszeret, gyermekprostitúcióra kényszerítik) Hála az intenzív keresésnek a lányom megtalálta a rendőrség mielőtt Svédországba vagy ne agy isten Szíriába vitték volna.

De a lányomnak nem volt elég 4 hónap kínszenvedés. Az alvilági bevándorlók bosszúja elől kénytelenek voltunk betenni egy ifjúsági börtönbe mert ez az egyetlen biztonságos hely ahol ezek a bűnözők nem tudják elérni. Jelenleg nincs más lehetőség a fiatal áldozatok elhelyezésére. Pedig ez egy jelenség Belgiumban. Felnőtt muszlim férfiak 12-15 éves lányokat csábítanak el.

A lányomnak pszichiátriai kezelésre lett volna szüksége, de az ifjúsági börtönben nem tudtak segíteni. Végül megkerestem egy újságírót, aki úgy döntött megírja Lotte szomorú történetét. http://www.humo.be/humo-archief/358365/dossier-loverboys-verliefd-vernederd-verhuurd

Írtam egy levelet a felelős minisztériumnak. Ők azt válaszolták, hogy tudnak a problémáról és minden megtesznek, hogy ne forduljanak elő ilyen esetek. Ez a lányomon nem fog segíteni!!!

De végre történt egy pozitív dolog. Lotte végre elmehet egy magán pszichiátriára ahol jó kezekben lesz és végre elkezdik kezelni őt, hogy egyszer fel tudja dolgozni az átélt traumákat. Normális esetben akár már három hónap múlva hazajöhet, de úgy gondolom ez az ország nem biztonságos. Az elkövetők szabadon vannak és várják a Lotte-t.

Azt szeretném, hogy a lányom egy biztonságos országban éljen, ahol a keresztény értékek számítanak. Egy olyan országban ahol iskolába járhat és újrakezdheti az életét anélkül, hogy a többiek ismernék a múltját. Szeretnék nyitni egy kis panziót vagy egy éttermet ahol a kisebb lányomnak tarthatnék egy lovat. Remélem indul egy program a loverboyok többi áldozatának a megsegítésére.

Kérem segítsen nekem, hogy a lányaim biztonságban lehessenek.

Ossza meg ezt a történetet . Minden segítség jól jön.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...