2016. január 29., péntek

Német szülők levele a közvéleményhez: “A gyerekek már nem mernek iskolába menni”.Német szülők levele a közvéleményhez: “A gyerekek már nem mernek iskolába menni”
Nem mernek iskolába menni Hellersdorfban a gyerekek

A szülők arról számolnak be, hogy az iskolai erőszak elképesztő mértéket öltött, de az igazgató és a rendőrség semmit sem tesz. Ezért a szülők egy levéllel fordult a Bild magazinhoz, hogy világítson rá az iskolában és valószínűsíthetően más német iskolákban is elharapódzó erőszakra.

“A Wolfgang Amadeus Mozart iskola egy jó iskolának számított a környéken, de a tömeges bevándorlás mindent megváltoztatott. A gyerekek nem mernek iskolába menni.


Előfordult, hogy egy vita utáni napon egy bevándorló gyerek pisztolyt fogott arra a tanulóra, akivel összeveszett. Igaz kiderült, hogy csak játékfegyver volt, de a megtámadott fiú nagyon megijedt.

A gyerekekkel a tanárok sem tudnak mit kezdeni. Az órákat sem lehet megtartani mert a bevándorlógyerekek kiabálnak esznek-isznak, telefonálnak az osztályteremben. Volt, hogy a rájuk szóló tanárt halálosan megfenyegették.
A német gyerekeket is terrorizálják, több gyereket is megvertek a lányokat pedig fogdossák és megfenyegették őket, hogy ha bárkinek beszélnek a történtekről akkor megölik őket.”

A város polgármestere Stefan Komoß csupán annyit mondott a Bild megkeresésére, hogy a dolog aggasztó, de be kell látni, hogy a más társadalmakból érkezők beilleszkedése nem könnyű.

Forrás: Focus.de / Meteon

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...