2016. február 13., szombat

Nagy a baj! Megérkeztek a Szíriát bombázni készülő szaúdi vadászgépek TörökországbaMegérkeztek a török-szír határhoz közel lévő incirliki bázisra azok a szaúdi vadászgépek, melyek a tervek szerint támadásokat készülnek végrehajtani Szíriában (az Iszlám Államot támadás ürügyével). 

Felmerül a kérdés, hogy miért pont most akarják bombázni az Iszlám Államot Szíriában a NATO gépek, mikor a szír kormánycsapatok orosz légi segítséggel minden fronton előrenyomulnak és néhány hónapon belül mindenféle segítség nélkül is legyőznék Szíriában a terrorszervezetet ?
Vajon valóban az Iszlám Állam lesz a szaúdi gépek célpontja vagy esetleg bombáikkal a megerősödő szír kormányerőket próbálják majd visszafogni.

Nem véletlen egyébként, hogy Törökország szaúdi segítséget kért a bombázáshoz, ugyanis a török légierő pilótái vonakodnak berepülni a szír légtérbe mióta a törökök lelőttek egy orosz vadászbombázót és Putyin a legmodernebb légvédelmi rendszert telepítette Szíriába.

Kérdés, hogy mi történik majd ha egy két “véletlenül eltévedt” szaúdi bomba nem az Iszlám Állam állásaira, hanem Asszad elnök csapataira hullik majd.

A CIA korábban arra figyelmeztette Törökországot és Szaúd-Arábiát, hogy amennyiben a szír kormányerőket támadás éri az orosz légvédelmi rendszer azonnal le fogja szedni a támadó gépeket.


Forrás: Sputniknews / Meteon.org

3 megjegyzés:

 1. A BŰN NEM MARAD BÜNTETLENÜL /+ Petíció az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjaihoz -- IN ENGLISH / + Kapcsolódók
  https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-b%C5%B1n-nem-marad-b%C3%BCntetlen%C3%BCl-pet%C3%ADci%C3%B3-az-ensz-biztons%C3%A1gi-tan%C3%A1cs%C3%A1nak-tagjaihoz-in-e/914826991942744

  VálaszTörlés
 2. A NATO, USA, TÖRÖK,IZRAEL,SZAUDARÁBIA MAGA A TERROR !!!

  VálaszTörlés
 3. A NATO, USA, TÖRÖK,IZRAEL,SZAUDARÁBIA MAGA A TERROR !!!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...