2016. február 13., szombat

Oslói rendőrség: "Elvesztettük a várost a bevándorlók miatt"-Érdemes elolvasni!Az alábbi cikk arról szól, hogy döntötte romba az erőszakos multikulti bevándorlási-politika a világ egyik legbékésebb, legnyugodtabb helyét, a norvég főváros Oslo Grønland nevű kerületét.

Grønland csupán két metrómegállóra van a parlamenttől és a központi pályaudvartól. A városrész úgy néz ki mint a Mogadishu vagy Bászra. Ez nem Norvégia vagy Európa többé. A rendőrség jórészt feladta a városrészt. Sharia rendőrök ellenőrzik a kerületet. A homoszexuálisokat megverték és elüldözték Grønlandból. 

A helyiek azt mondják itt több a muszlim, mint Marokkóban. 4000 lakást raboltak ki az elmúlt 10 évben. A rendőrök azt mondják Grønland egy bevándorló gettóvá vállt, ahol javarészt fiatal férfiak élnek. A nőket megerőszakolják a férfiakat kirabolják az utcán.

Egy Norvég férfi lakásába betörtek, pisztollyal fejbe verték és túszként tartották fogva amíg kirabolták a lakását. Sturla Nøstvik (36) a 351. áldozat volt, akit hasonló támadás ért 2015-ben..

Mikor a rendőrség kiment az áldozathoz azt mondták a rendőrök, hogy ő már a sokadik áldozata az ilyen típusú bűncselekményeknek és egyszerűen nem tudják garantálni a biztonságot.

Elvesztettük az irányítást, Elvesztettük a várost -mondta a nyomozó az áldozatnak


Forrás: Meteon.org / Pamelageller.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...