2016. február 9., kedd

Véresen találták meg a magyar lányt Máltán, akit egy líbiai migráns erőszakolt megVéresen, megverve, egy szál bugyiban, egy törölközővel körbecsavarva feküdt egy lépcsőház tövében, az a 27 éves magyar nő, akit a rendőrség szerint egy líbiai bevándorló bántalmazott Málta Paceville részén. A magyar lányra hajnali négykor találtak rá, majd a rendőrségre vitték, ahova mentő érkezett érte.

Miután kiderült, hogy támadója meg is erőszakolta, személyleírást adott, így a rendőrök hamar be tudták azonosítani a 26 éves, a líbiai Tripoliból Máltára menekült fiatalembert, Ezzedin Salem Elaoud-ot. A magyar lány pontosan meg tudta mutatni, melyik épületből szökött meg támadója elől. A férfit meg is találták, egy tetőtéri szoba mosdójában rejtőzködött.

A 26 éves líbiai menekültet hamar elkapta a rendőrség Az elsődleges vizsgálatok szerint a szexuális erőszakon túl sérülések nyomait is megtalálták a lányon. A vallomásában a máltai twm.com szerint azt is elmondta, hogy a férfi azután kezdte ütni az arcát, hogy megerőszakolta. A rendőrség megkérdőjelezte a magyar lány állításait, mert alkoholszaga volt. A helyiekben ez megdöbbenést váltott ki, nehezményezik, hogy aki megivott pár pohárkával, annak a szavait nem hiszik el. 

A líbiai férfi még mindig őrizetben van, a magyar külügy azonnali tájékoztatást vár Máltától.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...