2016. március 23., szerda

„Terrorizmus: kormányaink nem tettestársak, hanem bűnösök!”-írja a népszerű francia portálAz Iszlám Államot minden eszközzel el kell pusztítani a szír állammal és Oroszországgal együttműködve. Be kell zárni a határokat a muzulmán bevándorlás előtt, sorolja a teendőket mai „Terrorizmus: kormányaink nem tettestársak, hanem bűnösök!” című legkeményebb cikkében a portál.


A népszerű francia portálnak teljesen elege van abból a kampányból, amit most indított a kormány „az antiszemitizmus és iszlámellenesség” ellen, miközben totálisan hallgat az éj leple alatt a fehér, keresztény franciákra lecsapó muzulmánokra szerte Franciaországban. 


Ez nem gyűlölet? – kérdezi a portál, amely a kormány kampányát „ostobának és szomorúan cinikusnak” nevezi. Nem azok veszélyesek Franciaországra, akikre újjal mutogatnak, hanem azok, akiket nem listáznak veszélyforrásként. És azonnal fel kellene vennie a francia hírszerzésnek a kapcsolatot a szíriai kormánnyal és hírszerzésével. Nem pedig a beteg köztársaság ágyán vakargatni azon sebeket, amelyek a sérülések helyei.


„Szegény Belgium” címen a portál arról ír, hogy „A kultúráját és nemzeteit elfelejtett Európai Unió migrációs és közösségi politikájával szörnyeteget szült”. A cikk a mai helyzet fő felelősét Merkelben látja. 
című cikkében pedig arról ír, hogy "minden olyan helyet, mely veszélyt jelent minden fiunk és lányunk számára Európában egyszerűen vissza kell szerezni és az állam szigorú hatósága alá vonni."


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...