2016. április 15., péntek

Kelet-London - Ez már nem a britek földje! Ha nem látnám, nem hinném el....

Kelet-London 2016 április... Ha nem látnám és tudnám, hogy ez van, magam sem hinném el... Érdemes megnézni végig !

Nem azért mert félelmetes, hanem mert Európa jövője van benne..

Anglia és Nagy-Britannia, amilyennek gondoltuk és képzeltük már régen halott...

"Ez a föld már nem a britek földje...." 
Ez a valóság 2016-ban....

A POLGÁRHÁBORÚ KEZDETEI KELET-LONDONBAN
"Allahu Akbar, ez már a muszlimok földje, kö***ög britek, menjetek innen!"
---
A Britain First legális, békés tüntetését erőszakos muszlimok támadják. A mecsetből éppen kilépő "szélsőségesek" - vagy lehet csak 'alapmentalításban ilyen' muzulmánok kb. 300 fős "kis" csoportja körülveszi a brit aktivistákat.
A muszlim képviselő rendőrrel az oldalán dirigál a brit dimmiknek viszont a nővel nem fog kezet sem.....

A muszlim-támadások szokásos elemei: ordítozás, verekedés, kődobálás, allahuakbározás, gúnyolódás, megalázás. Az érvek hatástalanok. Ez a föld már nem a briteké.


2 megjegyzés:

  1. A bevándorló országok gazdasága a munkaerő hiány miatt összeomlana, Angliában már 52 százalékos a bevándorló népesség és még nem elég, Németországnak még legalább 1 millió emberre van szüksége. Az USA lakossága 1945-ben 145 millió volt, most kb. 350 millió. A bevándorlók nélkül egy gyenge hatalom lenne. A kelet európai országokban is van munkaerő hiány, de egy fillér sincs arra, hogy több száz ezer vagy 1-2 millió bevándorlót eltartson, lakással, orvossal stb. lásson el, itt megvan az a népcsoport, amelynek felemelkedéséért sem tudunk sokat tenni egyelőre. Ezért itt egyszerűen nincs hely migránsok számára. Ez ürügy a kormány támadására, de mindegyik fél tudja, hogy a kerítésre szükség van, na dehát a politika....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó nagy ellentmondás van abban, amít leír, mert azzal érvel, hogy hatalmas szükség van a bevándorlókra, különben a nyugat-európai gazdaságok összeomlanának (sic), ugyanakkor azt állítja, hogy Magyarországon azért nincsenek tömegével migránsok, mert mi nem tudjuk őket eltartani. Akkor most dolgozni jönnek vagy a segély lebeg a fekete szemük előtt???

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...