2016. április 5., kedd

Muszlim bevándorló tinédzserek verik a német gyerekeket, de a hatóságok a németeket vegzálják! Egy anya segélykiáltásaAz egész videót érdemes végighallgatni !

Egy anya beszámolója szerint a 9 éves fiát kékre-zöldre verték muzulmán bevándorló tinédzserek, a felnőtteket pedig megdobálták.... A muzulmán fiatalok erőszakban verhetetlenek. A rendőrség semmit nem volt hajlandó tenni, sőt másnap reggel a német családra egy egész szövetségi határrendészeti kommandó támadt rá!


A rendszer immáron a németek ellen van..., a hatóság és a média eltitkolja az ügyeket a nyilvánosság elől. Az alternatív média az utolsó reménysugár, hogy a világ tudomást szerezzen róla, mi folyik azon a környéken (is) Németországban. 


Az anya kéri, hogy jusson el minél több helyre az esetük, mely a 20.000 esetnek csupán csak egyike.... A tendencia és a jelenség általános!

3 megjegyzés:

  1. Itt nem másról van szó, mint a fehér keresztény lakósságot radikalizálni. Ez konkrétan a zsidók műve. Amikor már kész tények lesznek, (fegyveres felkelés) akkor a zsidók angolosan távoznak, és a TV-k előtt ülve végig "izgulják" az eseményeket, éppen úgy ahogy a gázai mészárlás során is tették. !!!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon szomorú,de várható volt !!! Ezt csinálják a rohadék pénz mágnások !! Mert itt csak a pénzről szól minden !!! Rettenetes világ jön az egész Földre,mert ezek ellepnek mindent !!

    VálaszTörlés
  3. ki kell alakítani egy európát megvédeni képes hadsereget és nem beengedni ezt a csordát. Riasztó ami történik európába. De miért? Kik az érdekeltek??

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...