2016. május 12., csütörtök

Máj.13-án mutatják be a filmet, amit a hatalmi rendszer nem akar, hogy láss, mert a jövő van benne


Május 13-án pénteken kerül a mozikba egy nem hollywoodi film, az AMERIGEDDON az Egyesült Államokban, amelyről úgy beszélnek, mint „az a film, amelyet a hatalmi rendszer nem akarja, hogy megnézzen”.
A film lényege azt bemutatni, hogy mi történik akkor, amikor egy kormány azon nép ellen fordul, amelyet védelmeznie kellene.

„Azt mutatja be, hogy mi történik akkor, amikor az amerikai kormány összeesküdik az ENSZ-szel és megtámadják az energiahálózatot, hogy szükségállapotot, statáriumot vezethessenek be.

Az AMERIGEDDON egy statáriális törvények által uralt országot mutat be, amelyben a polgárokat megfosztják alkotmányos joguktól és fegyvereiktől” – kezdődik a hírportál cikk a film ismertetéséről. Mike Norris rendező – Chuck Norris fia – a hasonló szellemű amerikaiakat a film támogatására kéri.

Arra kérte az embereket, hogy jöjjenek el a mozikba és „mutassák meg Hollywoodnak és a politikusoknak, hogy az igazi hazafiak harcolni fognak jogaikért és azt akarják, hogy értékeiket a mozivásznon képviseljék”.

Gary Heavin gyártásvezető elmondta, a film üzenete nagyon időszerű. A forgatókönyvet Mike Norris és Gary Heavin írta és ők filmesítették meg a sztorit.


Előzetes a filmből: Gary Heavin, az Amerigeddon című film producere, írója és egyik szereplője vagyok.

Miközben az egyre nagyobb érdeklődést látva a bemutató részletein dolgozunk, szeretnénk elmondani, hogy miért tartjuk fontosnak filmünket.

Sikeres üzletemberként szerettem volna találni egy olyan fontos projektet, aminek odaszentelhetem az időmet és a forrásaimat. Mindig is érdekelt az igazság. A hitemet komolyan követő keresztényként természetesen ez magától értetődő. Az igazság utáni kutatásom azonban ezen is túlmegy.

Hajt valami, aminek szeretnék a végére járni, függetlenül attól, hogy hová vezet, és milyen következményekkel jár.

Sok személyes tapasztalatot szereztem a pénzügyek, az állam, a vallás és a hatalom terén, amelyek segítettek az igazság feltárásában.

Cégem 90 országgal áll üzleti kapcsolatban, amelyekben szinte kivétel nélkül személyesen is jártam. Megismertem kultúráikat, beleértve a felsővezetők irodáit és a helyi kocsmák is.

Milliárdosként megismertem az 1 százalék 1 százalékát. Láttam, hogy mire képes a pénzzel együtt járó hatalom és, hogy az ember milyen könnyen elhiszi a saját maga által kibocsátott sajtót.

Az igazság utáni vágynak, valamint tűrő és kitartó feleségemnek köszönhetően azonban Istennek hála nem szálltam el túlságosan.

Mi tehát az az igazság, amit annyira fontosnak tartok, hogy filmet készítsek róla?
Az igazság, hogy veszélyben vagy.
Létezik egy hatalom, amelynek kitűzött célja, hogy elpusztítson családoddal és hazáddal együtt.
Ez a hatalom sok néven ismert: a csoport, árnyékkormány, beágyazott állam és sorolhatnánk.

Ők Istennel ellentétben, akihez a legtöbben tartozunk, egy gonosz „istent” szolgálnak.

Leleplezésük nem könnyű feladat, mivel a fősodrású média is az ő tulajdonukban áll, hat nagyvállalat formájában.

A szabadság házőrzői a pénzhatalmi érdekek ölebeivé váltak. A többség ennek nincs tudatában és még csak meg sem kérdőjelezi ezt az égbekiáltó elfogultságot.

Legnagyobb győzelmeiket az átlagemberek gondolkodásán illetve annak manipulálásán keresztül érik el. Túlságosan lustává és gyávává váltunk az önálló és kritikus gondolkodáshoz.

Az éberség és a gondolkodás fárasztó.

"A tanár felszólítja Pistikét.

– Pistike, magyarázd el az osztálynak a tudatlanság és közöny közötti különbséget!

– Nem tudom, és nem is érdekel."


Sajnos valóban léteznek gonosz emberek, bár sokan azt gondolják, a gonosz, mint olyan, csak fikció. Pedig ezek a bizonyos emberek azért jöttek, hogy lopjanak és pusztítsanak és az első dolog, amitől meg akarnak fosztani, az a szabadság.

Itt most nem Barack Obamáról van szó, aki maga is csak egy báb a sok közül, akit az igazi hatalmasok irányítanak, és még csak nem is a demokratákról. A republikánus vezetés ugyanúgy a pénzhatalom utasításai szerint ugrál.

Tavaly a Princeton és Northwestern Egyetemek tanulmányt tettek közzé az elmúlt 19 évben megszavazott állami döntésekről és arról, hogy kik befolyásolták ezek meghozatalát.

Azt találták, hogy az átlag szavazók egyáltalán semmilyen befolyással nem voltak rájuk.
Még Jimmy Carter, korábbi amerikai elnök is azt mondta nemrég, hogy „az Egyesült Államok már nem demokrácia, hanem oligarchia”.

A szabadságot csak úgy szerezhetjük vissza, ha az igazságot minél több emberrel megosztjuk. Ezért készült ez a film.

A történet egy olyan forgatókönyvön alapul, amelyben az Egyesült Államokat EMP támadás éri, a túlélők pedig az ENSZ által bevezetett szükségállapottal találják magukat szemben.

Az amerikai katonáknak el kell dönteniük, hogy kit szolgálnak. Az alkotmányos jogokat felfüggesztik, a legtöbb ember első számú céljává pedig az élelem és ivóvízszerzés válik. Bár szerettük volna bizonyos szempontból nézhetővé, vagyis szórakoztatóvá tenni a filmet, a történet vezérfonala tényeken alapul.

Nézzétek meg az előzetest és adjátok tovább!

Forrás: Amerigeddon movie / Idokjelei.hu / Infowars.com

1 megjegyzés:

  1. Mond meg milyen Istened van és megmondom ki vagy!

    Mert csak egyetlen TUDAT része minden, te döntöd el melyik irányba fordulsz a fény vagy a sötét felé.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...