2016. október 6., csütörtök

Az eddigi legdurvább levél Merkelnek - Milyen jogon Merkel asszony?


Az eddigi legdurvább levél Merkelnek
Norbert van Handel, a St. György rend prokurátora nyílt levelet írt Merkelnek. A levél egyre nagyobb hullámokat vet nem csak Ausztriában, hanem az egész német nyelvterületen. Mivel a magyar sajtó nem foglalkozott vele, ezúton hevenyészett fordításban és a német változattal is elolvasható..

Milyen jogon Merkel asszony?
-Milyen jogon rombolja szét politikájával Európa identitását?
-Milyen jogon csinál Németországból bizonytalan országot, ahol lángolnak a menekült táborok, ahol egyre nő a nemi erőszak és a bevándorlók által elkövetett egyéb bűncselekmények száma?

-Milyen jogon destabilizálja politikájával a környező országokat, Ausztriát, Horvátországot, Szlovéniát, Dél-Tirolt?

-Milyen jogon kritizálja – mint például nemrégiben Renzi olasz miniszterelnökkel Rómában – Ausztria határpolitikáját, ha ráadásul örül annak, hogy ezen határpolitikának köszönhetően kevesebb menekült érkezik Németországba?
-Milyen jogon süllyeszti el Schäuble pénzügyminiszterrel együtt az európai polgárok adómilliárdjait Görögországban, holott ez a pénz nem a görög emberek megsegítését szolgálja, hanem az ottani német és francia bankokhoz folyik, hogy megmentse ezen bankokat a csődtől.
-Milyen jogon avatkozik be Gabriel kancellár-helyettes a demokratikus Ausztria elnök választásába?

-Hogyan egyezteti ön össze különös demokrácia felfogásával, hogy pont egy olyan antidemokratikus rendőrállamot támogat, mint Törökország, csak azért, mert elhibázott menekültpolitikája miatt kénytelen eltürni Erdogan zsarolását?
-Milyen jogon állapodik meg Törökországgal egy olyan vízummentességről, amely további több százezer (vagy millió) menekültet fog hozni Európába, ha egyáltalán működni fog, ami egyre valószínűtlenebb?

– Ki Ön, hogy egymaga döntsön egész Európa iszlamizálásáról anélkül, hogy az európai lakosság akaratát és érdekeit figyelembe venné?
-Milyen jogon támogatja a TTIP-et, amely Európát egyre inkább az amerikai multik és pénzpiacok kezére játssza?
-Komolyan úgy gondolja, hogy egy Közép-Németországban szocializálódott, lelkész apa lányaként, és az NDK Kommunista pártjában betöltött múltjával van bármilyen morális alapja az egész földrészt romokba dönteni?

-Tényleg azt hiszi, hogy “Mutti” státuszával és imázsával meg tudja akadályozni remélhetőleg minél hamarabb bekövetkező bukását? Ön úgy fog megmaradni a történelemben, mint Európa szétrombolója, feldúlója, nem gondolja, hogy ez a kép nem lesz túl dicsőséges?

-Tényleg azt hiszi, hogy Ön, kabinetjének akaratgyenge tagjaival meg tudja akadályozni Németország és Európa védekezését, ami akár polgárháborús állapotokat fog teremteni?

-Büszke arra, hogy önt terheli a fő felelősség, amiért Európában veszélyben van a béke, amiért az Európai Unió szét fog esni, amiért kontinensünk kulturális identitása is végzetesen megroppan?


Vegye tudomásul Merkel asszony, hogy egyre többen szerveződnek kisebb-nagyobb csoportokba a keresztény középosztályból, akik nem nacionalisták, nem megrögzött múltban élők, csak emberek, akik hisznek Európa jövőjében, de nem hisznek az ön jövőjében. És ezek az emberek önt és az ön bűnös és katasztrofális politikáját meg fogják dönteni!


3 megjegyzés:

 1. Helló, el szeretném osztani a csodálatos bizonyságomat, miután évek óta kapcsolatba lépett a férjével, feloszlott velem, mindent megtettem, hogy visszatérjem, de hiábavaló volt, annyira vissza akartam őt a szerelem miatt érte mindent könyörgött neki, ígéreteket tettem, de ő nem volt hajlandó. Elmagyaráztam a problémámat a barátomnak, és azt javasolta, hogy inkább vegye fel a kapcsolatot egy helyesíróval, aki segíthet nekem egy varázslat legyőzésében, hogy visszahozjam, de én vagyok az a típus, aki soha nem hitt a varázslatban, nem volt más választása, mint kipróbálni, én e-mailben elküldte a varázsló-hívónak, és azt mondta nekünk, hogy nincs probléma, hogy három nap előtt minden rendben lesz, hogy az exem három nap múlva visszatér hozzám, leadta a varázslatot, és meglepõ módon a második napon, körülbelül négy óra volt. Az ex volt, aki felhívott, annyira meglepett, válaszoltam a hívásra, és csak azt mondta, hogy annyira sajnálja mindazt, ami történt, hogy azt akarja, hogy visszatérjek hozzá, hogy annyira szeret engem. Annyira boldog voltam, és odamentem hozzá, így kezdtük újra boldogan együtt élni. Azóta megígértem, hogy bárki, akit ismerek, kapcsolatban áll problémával, segítenék az ilyen embert azáltal, hogy az egyetlen valódi és hatalmas varázsló-hívóra utalom, aki segített nekem a saját problémámmal. e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
   akkor e-mailt küldhet neki, ha segítségére van szüksége a kapcsolatokban vagy bármely más ügyben.

  Szerelem varázslatok
  Keressen jó pénzt, vagy nyerjen egy lottón.
  Siker az üzleti életben.
  Lelki problémák.
  Win bírósági ügyben.
  Keresse élettársát.
  Szerezz jól fizetett munkát.
  Szerezz irányítást a házassága felett.
  Szerezz szívességet és vonzza az embereket.
  Hozz vissza pénzt.
  Gyógyítson meg minden betegségtől. gyógyítható és gyógyíthatatlan.
  Oldja meg a terhességgel kapcsolatos problémákat, és áldjon meg csecsemőkkel stb.

  Vegye fel a kapcsolatot ezzel a nagyszerű emberrel, ha bármilyen problémája van tartós megoldással
  keresztül babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551
  Viber: +2348136951551

  Köszönd meg később

  VálaszTörlés
 2. Hàt ha te nem vagy tiszta hülye, akkor ki lehetne az???

  VálaszTörlés
 3. Ez már évek óta nem Mutti Merkelről szól.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...